Als autodidact ben ik bedreven in het creëren van beelden in keramiek, schilderijen in olieverf en acryl evenals  tekeningen met potlood, houtskool en Oost-Indische inkt.

Op mijn zestiende begon ik mijn eerste penseelstreken met olieverf te zetten. Ik vond inspiratie in landschappen, stillevens en bloemen.

Al snel raakte ik geïnspireerd door het menselijk lichaam, de anatomie, de beweeglijkheid, de kracht en de schoonheid ervan. Door middel van zelfstudie heb ik mijn tekenvaardigheden verder ontwikkeld. 

Toen ik dertig was, ontdekte ik de wereld van driedimensionale kunst en besloot ik een cursus opbouw techniek voor keramische beelden te volgen bij kunstenaar Johan Nyssen, Daarna heb ik  een cursus bronsgieten gevolgd bij kunstenaar Jeffrey Devriese en een cursus glas (fusing / slumping en vormgieten / Pate de verre) bij glaskunstenaar Marcel Vlamynck.

De lichamen in mijn keramische sculpturen worden geboren uit de ruwe materie van de natuur; net zoals wij zelf uit de natuur voortkomen. Mijn sculpturen vormen een samenspel van ruwe materie en elegante vormen.  

Ook in mijn schilderijen streef ik ernaar om de elementen van spontaniteit en elegantie te combineren.